Magnetiseren op afstand voor mens & dier

Energie kent geen grenzen, voor een behandeling maakt het niet waar iemand woont, Nederland, België of aan de andere kant van de wereld, niets is te ver.  Door middel van een foto is een behandeling op afstand voor mens en dier mogelijk. Na een kennismakingsgesprek zal ik starten met de behandeling en als ik klaar ben met de behandeling zal ik wederom contact opnemen.

Belangrijk is dat ik toestemming heb voor de behandeling, want iemand tegen zijn wil behandelen zal geen resultaat bieden. Het wel of niet geloven in magnetiseren heeft geen invloed op de behandeling. 

Voor een optimale behandeling is het belangrijk dat je lichaam is bijgekomen van een zware inspanning zoals werk of sport. Zorg ervoor dat je tijdens de behandeling op een  rustige plaats bent, bijvoorbeeld op de bank met een muziekje of voor de tv, of  gewoon even lekker op bed gaan liggen. Kinderen en baby’s kan ik tijdens het slapen heel goed behandelen.

De meeste mensen ervaren tijden een behandeling het volgende;

  • Tintelingen
  • Kou (tocht) of juist warmte
  • Geborrel in de buik

Er zijn ook mensen die niets voelen. Na de behandeling raad ik zware arbeid en sporten af. Het kan zijn dat je de na de behandeling wat vermoeid of verstijfd bent of dat er emoties loskomen. Dit is meestal de volgende dag over. Drink de eerste paar dagen na de behandeling een paar glazen water, dit is belangrijk omdat hierdoor de afvalstoffen die loskomen het lichaam verlaten.

Ik ben geen arts, stel geen diagnose en geef geen medisch advies.
Raadpleeg bij twijfel altijd een arts!

Werkwijze magnetiseren paard

De behandeling vindt plaats op een rustige, voor het paard vertrouwde plek. Ik begin met een korte voorbespreking, waarna ik direct met de behandeling begin. Tijdens de behandeling focus ik mij volledig op het paard. Ik begin altijd bij het hoofd en werk via mijn intuïtie. Het paard geeft meestal zelf aan, waar ik naar toe moet met mijn handen.

Vaak zie je na een paar minuten al een verandering bij het paard: ontspanning, geeuwen, smakken, borrelende geluiden bij de buik en winden. 

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten inclusief voor- en nabespreking. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de klacht. Wanneer het gaat om lichte klachten is vaak 1 keer behandelen al zeer effectief. 

PeetMagneet magnetiseren
PeetMagneet werkwijze magnetiseren
Werkwijze magnetiseren paard

Ik ben geen dierenarts, stel geen diagnose en geef geen medisch advies.
Raadpleeg bij twijfel altijd een dierenarts!

Reviews

Ontzettend blij met de hulp van Petra. Ze heeft me van zowel vermoeidsheidsklachten door corona als pijn/spanningsklachten af geholpen. Ze maakt altijd snel tijd voor me, de communicatie is top en het is heerlijk dat het gewoon op afstand kan. Ik ben mega blij dat ik mijn dagelijkse dingen weer kan doen zonder vermoeid te zijn!

Marit Hilarius

Heel blij en verrast ben ik met de resultaten van het behandel traject van Petra. Ietwat sceptisch aan het begin, maar zodra ik toch duidelijk verschillen merkte bij mijn paard na de behandeling was ik overtuigd. Petra heeft mij een hoop inzichten geboden waar ik zeker mee verder kan. Ik ben heel dankbaar en blij met de behandeling en begeleiding die Petra mij geboden heeft!

Naomi Beckers

Aangesloten bij: