Wat is magnetiseren

Magnetiseren is het doorgeven van energie, waardoor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest wordt geactiveerd, waardoor de blokkades, die in het lichaam opgeslagen zijn loskomen en worden opgeheven. Dit is een natuurgeneeswijze, die al duizenden jaren oud is. 

Mensen en dieren kunnen in hun leven bokkades oplopen, omdat gevoelens, emoties en trauma’s niet volledig verwerkt worden. Door het opstapelen van blokkades in het lichaam ontstaat er een disbalans, waardoor klachten en ziektes kunnen optreden. Vooral na de eerste behandeling kunnen de klachten iets verergeren, dit is afhankelijk van de klacht, ook moeheid komt vaak voor. Dit duurt niet langer dan een paar dagen, hierna zal je fitter worden, meer energie krijgen waardoor je goed in je vel zit. Het is alsof ik een motor opstart waarna ik er nog een paar keer benzine bijvul zodat hij goed blijft draaien.

Door de corona ben ik me vooral gaan richten op het behandelen op afstand, energie kent geen grenzen. Alleen bij paarden die in de buurt staan kom ik nog langs, via mijn handen geef ik de energie door aan het paard en hierbij werk ik volledig op mijn intuïtie. 

Magnetiseren voor mens en dier bij:

  • langdurige corona klachten
  • burn out, lusteloosheid / weinig energie
  • spanning, stress, angst, slaapproblemen
  • acceptatie van verandering
  • gedrag en communicatie problemen
  • terugkerende blessures
  • onverklaarbare gezondheidsklachten
  • rijproblemen met paarden
  • andere klachten, neem dan contact op
PeetMagneet magnetiseren

Magnetiseren heeft geen ongunstige bijwerkingen en steeds meer mensen staan open voor deze vorm van therapie. Zelfs in de sportwereld wordt het preventief ingezet om tot een betere prestatie te komen. Iemand die goed in zijn vel zit zal altijd beter presteren.

Het voordeel van preventief behandelen is dat  blokkades niet meer de kans krijgen om op te stapelen. Magnetiseren kan ook als aanvulling op andere behandelingen, zoals bij  fysiotherapie en osteopathie, worden ingezet om het genezingsproces te verkorten. 

“Magnetiseren  geeft me energie en voldoening,  keer op keer sta ik versteld van de resultaten” 

Diploma’s en certificaten

Diploma’s en certificaten

Reviews

Ontzettend blij met de hulp van Petra. Ze heeft me van zowel vermoeidsheidsklachten door corona als pijn/spanningsklachten af geholpen. Ze maakt altijd snel tijd voor me, de communicatie is top en het is heerlijk dat het gewoon op afstand kan. Ik ben mega blij dat ik mijn dagelijkse dingen weer kan doen zonder vermoeid te zijn!

Marit Hilarius

Heel blij en verrast ben ik met de resultaten van het behandel traject van Petra. Ietwat sceptisch aan het begin, maar zodra ik toch duidelijk verschillen merkte bij mijn paard na de behandeling was ik overtuigd. Petra heeft mij een hoop inzichten geboden waar ik zeker mee verder kan. Ik ben heel dankbaar en blij met de behandeling en begeleiding die Petra mij geboden heeft!

Naomi Beckers