Zeg maar gewoon Peet!

Hi, ik ben Petra de Jong, ofwel Peet. Van jongs af aan ben ik al gek op paarden, gelukkig mocht ik op tienjarige leeftijd op paardrijles bij de ponyclub. Elke dag was ik bij de pony’s te vinden. Na vele jaren rijervaring ben ik gaan mennen. Zelf heb ik twee Welsh pony’s gehad: Kristel en Mabella. Twee totaal verschillende pony’s waarvan ik van beiden veel heb geleerd. Na de paardentijd kreeg ik een nieuwe passie fotografie, ik hoop me hierin de komende jaren verder te ontwikkelen en veel mooie foto’s te mogen maken.

Na jaren financieel administratief werkt gedaan te hebben werd ik me bewust dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, iets wat me meer voldoening geeft en niet meer de hele dag op kantoor. De eerste stap was Reiki 1 en 2, hierna volgde de HBO opleiding energetisch therapeut, een opleiding bestaande uit de modules magnetiseren, NLP en hypnotherapie / regressie. Op dit moment ben ik twee dagen werkzaam bij een klein bedrijf op de administratie, dit is goed te combineren met het magnetiseren.

Muziek is het mooiste medicijn voor je hart en je ziel. 

Tijdens de opleiding energetisch therapeut ben ik me nu nog meer bewust geworden van de kracht van muziek. Muziek is een trigger, het raakt je, maakt je bewust en het helpt je genezen.     

Petra de Jong

Diploma’s en certificaten

Diploma’s en certificaten