Gewoon zoals je bent

Mensen en dieren wil ik op een natuurlijke manier op de foto zetten, gewoon zoals je bent. Zelf vind ik het heel mooi om een band vast te leggen, tussen mens en dier of tussen twee personen, bijvoorbeeld moeder en kind. Ik streef ernaar om m’n foto’s direct goed te maken zodat ze minimaal na bewerkt hoeven te worden.

Het mooiste licht hebben we na zonsopkomst en voor zonsondergang, dat is het beste moment om te fotograferen. Veel mensen willen mooi weer tijdens de fotoshoot, dit is echt niet nodig, met bewolkt weer kun je ook hele mooie foto’s maken. Het fijne is dat je geen last van hebt harde schaduwen. De drie foto’s hieronder zijn ook gemaakt met bewolkt weer. 

Voor de shoot

Na het boeken van een shoot kiezen we gezamenlijk een datum en bespreken we de locatie. Ik denk graag met je mee en sta voor alle ideeën open. Als je hond aan de lijn moet blijven tijdens de fotoshoot dan kan ik de lijn wegwerken zodat je er niets van ziet op de foto. Ik zorg altijd dat ik ruim de tijd heb, ook al is de tijd om, een goed resultaat is voor mij het belangrijkste. 

De locatie is erg belangrijk voor de sfeer en rust in de foto. Vaak is er dicht bij huis al een mooie locatie te vinden.  Als fotograaf werk ik enkel met natuurlijk licht in de buitenlucht. We kijken welke locatie jij voor de fotoshoot in gedachten hebt en ik zal mijn adviezen hierover geven.

Daarnaast bespreken we jouw kledingkeuze, zodat alles goed op elkaar is afgestemd. Een kleding wissel is natuurlijk ook mogelijk.

De shoot

Zo’n twee tot drie uur voordat de zon ondergaat en na zonsopkomst heb je het mooiste licht van de dag, dan zal de fotoshoot plaatsvinden.

Tijdens de shoot begeleid ik jou zodat we de mooiste foto’s kunnen maken. Ik sta open voor jouw ideeën en vind en het geweldig om steeds nieuwe momenten vast te leggen. Ik zorg altijd dat ik ruim de tijd heb, ook al is de tijd om, een goed resultaat is voor mij het belangrijkste.

Als je hond aan de lijn moet blijven tijdens de fotoshoot dan heb is een dunne lijn die ik kan wegwerken zodat je er niets van ziet op de foto.

Na de shoot

Binnen drie weken na de shoot ontvang je digitaal een fotogalerij. Hieruit kun je zelf je favoriete foto’s uitzoeken. Na het doorgeven van de fotokeuze zal ik de digitale foto’s via wetranfer naar je versturen.

Foto’s zijn persoonlijk, als je de foto’s privé wilt houden dan is dat natuurlijk mogelijk. Geef dit in een mailtje aan, dan hou ik er rekening mee. Ik deel mijn foto’s graag en vind het leuk om te zien, wat anderen van mijn foto’s vinden.

Wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje of neem contact met me op.

Reviews *****

*Petra is een super lieve en vooral geduldige fotograaf die echt de tijd en moeite neemt om mooie beelden te creëeren voor jou en je maatje ! 💐

Chayenne Monifha

*”Afgelopen dinsdag een Fotoshoot gehad met Goldy! Ondanks dat die 3 jaar is en nog niet ervaring heeft met fotoshoots, heeft Petra ons super begeleid. Kon die eventjes niet stilstaan konden we gerust eventjes paar rondjes lopen. Petra was geduldig en heeft mooi werk geleverd! Ik raad Petra zeker aan voor een fotoshoot.”

Alina Boikova

Het is mooi om de band tussen mens en dier te mogen fotograferen

*”Super leuke fotoshoot gehad met Petra! Ze is heel vriendelijk en geduldig. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Jody Beenhakker

*Wat een fijn mens! Petra heeft me goed geholpen en ook haar foto’s zijn prachtig! Aanrader👍

Marja Bastiaanse

Een cadeaubon “leuk om te geven en geweldig om te krijgen”

Wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje of neem contact met me op.