Gewoon zoals je bent!

Gewoon zoals je bent!

Ook een foto werkt als een magneet

Fotografie is een grote passie van mij. In eerste instantie heb ik me voornamelijk gericht op paarden en honden. Nu merk ik dat daarnaast de natuur en het boerenleven mij erg aantrekt. Een paar jaar geleden had ik nooit kunnen denken dat ik het leuk zo vinden om een foto van een boom of spinnenweb te maken. Nu kom ik er pas achter hoe mooi de natuur is, elk seizoen heeft z’n eigen charme, zelfs de winter.

De natuur is zo mooi

Ik ben steeds meer in de natuur te vinden, lekker wandelen en je ziet wel wat er op je pad komt. Het leuke is dat je nooit weet wat je tegen komt en de dieren gaan hun eigen gang, ze zijn niet te regisseren. Deze vorm van fotograferen is voor mij het allermooist, sinds kort is mijn werk te vinden bij werk aan de muur. Als je mijn werk mooi vindt dan kun je via de onderstaande link een wanddecoratie bestellen, in de afmeting en het materiaal wat bij jouw past. 

Direct naar werk aan de muur >>

Gewoon zoals je bent

Mensen en dieren wil ik op een natuurlijke manier op de foto zetten, bij je thuis of op een andere mooie locatie. Het mooiste licht hebben we na zonsopkomst en voor zonsondergang, dat is het beste moment om te fotograferen. Ik zorg altijd dat ik ruim de tijd heb, ook al is de tijd om, een goed resultaat is voor mij het belangrijkste. Na de shoot ontvang je binnen een week digitaal een fotogalerij, zodat je zelf je favoriete foto’s kan uitkiezen.

Foto’s zijn persoonlijk, als je de foto’s privé wilt houden dan is dat natuurlijk mogelijk. Geef dit in een mailtje aan, dan hou ik er rekening mee. Ik deel mijn foto’s graag en vind het leuk om te zien, wat anderen van mijn foto’s vinden.

Werkwijze fotografie

Na het boeken van een shoot kiezen we gezamenlijk een datum en bespreken we de locatie. Ik denk graag met je mee en sta voor alle ideeën open.

De locatie is erg belangrijk voor de sfeer en rust in de foto. Vaak is er dicht bij huis al een mooie locatie te vinden.  Als fotograaf werk ik enkel met natuurlijk licht in de buitenlucht. We kijken welke locatie jij voor de fotoshoot in gedachten hebt en ik zal mijn adviezen hierover geven.

Daarnaast bespreken we jouw kledingkeuze, zodat alles goed op elkaar is afgestemd. Een kleding wissel is natuur ook mogelijk.

Zo’n twee tot drie uur voordat de zon ondergaat en na zonsopkomst heb je het mooiste licht van de dag, dan zal de fotoshoot plaatsvinden.

Tijdens de shoot begeleid ik jou zodat we de mooiste foto’s kunnen maken. Ik sta open voor jouw ideeën en vind en het geweldig om steeds nieuwe momenten vast te leggen. Ik zorg altijd dat ik ruim de tijd heb, ook al is de tijd om, een goed resultaat is voor mij het belangrijkste.

Binnen een week na de shoot ontvang je digitaal een fotogalerij met ruim 100 foto’s. Zo kun je zelf je favoriete foto’s uitzoeken die ik ga bewerken. Na het doorgeven van de fotokeuze ontvang je binnen drie weken de bewerkte uitgekozen foto’s, ik zal de digitale foto’s via wetranfer naar je versturen.

Wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje of neem contact met me op.

Zo mooi is de winter

Mens & dier

Het is mooi om de band tussen mens en dier te mogen fotograferen

Volg Peet Magneet ook op Instagram en Facebook voor nog veel meer mooie foto’s

Reviews

“Super leuke fotoshoot gehad met Petra! Ze is heel vriendelijk en geduldig. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Jody Beenhakker

“Afgelopen dinsdag een Fotoshoot gehad met Goldy! Ondanks dat die 3 jaar is en nog niet ervaring heeft met fotoshoots, heeft Petra ons super begeleid. Kon die eventjes niet stilstaan konden we gerust eventjes paar rondjes lopen. Petra was geduldig en heeft mooi werk geleverd! Ik raad Petra zeker aan voor een fotoshoot.”

Alina Boikova

2021 – Alle rechten voorbehouden PeetMagneet in samenwerking met LucKi’m Design

×